Bejelentkezés


Pin It

Facebook

Szállítási Költségek

Megbízható bolt

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?

Pick Pack Pont

Személyes átvétel

promo box

az ország több mint 600 pontján!

Szállítási idő Pick Pack Pontokra:

Budapestre: 3 munkanap

vidékre: 5 munkanap

Szállítás

 

Házhoz szállítás, információk.

Webáruházunk megrendeléseit a GLS és a Royal-Sprint Futárszolgálat kézbesíti, illetve a vásárló kérheti Pick Pack Pontra történö kiszállítást is.

1. Pick Pack Pont

A Pick Pack Pont-ok frekventált helyen található Relay és Inmedio  hírlapüzletek, valamint OMV töltőállomások. Ön a webáruházunkban vásárolt termékeket az ország 130 városában lévő, több mint 400 Pick Pack Pont bármelyikén átveheti!

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio boltjaink bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele! 

A megrendelt áru az elküldéstől számított 3-5 munkanap alatt érkezik meg az átvevőhelyre.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti. A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont o

Mikor érdemes a Pick Pack Pont-ot választanom?

Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, esetleg szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza ezt a kényelmes, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár számomra a személyes átvétel?

A Pick Pack Ponton történő személyes átvételnél a készpénzes fizetés mellett lehetősége nyílik a bankkártyával történő fizetésre is, az ország 226 pontján. A csomagok átvételére akár szombaton vagy vasárnap is lehetősége nyílik, amikor Önnek a legkényelmesebb.

Hogyan vehetem át a csomagomat a hozzám legközelebbi Pick Pack Pont-on?

Megrendelése leadásakor ki kell választania az Önhöz legközelebbi Pick Pack Pont-ot. A megrendelt csomagot átadjuk a Pick Pack Pontos munkatársaknak, akik az Ön által kért üzletbe szállítják a csomagot. A csomag Pick Pack Pont-ba érkezéséről email és sms értesítést küldünk Önnek. Budapesti Pick Pack Pont-on a csomagfeladást követő 4. munkanaptól, vidéken az 5. munkanaptól vehető át a csomag.

Pick Pack Pontra történő szállítás díja: 690 Forint. 14.000 Ft értékű vásárlás felett a Pick Pack Pontra szállítás díját átvállaljuk!

2. Futárszolgálat

 A GLS illetve Royal-Sprint Fitárszolgálattal a csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-16 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat és a posta kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Az áru átvételekor a futár jelenlétében ellenőrizze, hogy a kiszállított termék mennyiségben és szemmel látható minőségben a megrendelésének megfelel-e. A terméken észlelt esetleges sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Amennyiben nem a megrendelésnek megfelelő termék, vagy nem megfelelő mennyiségben szerepel a csomagban, szintén kérje jegyzőkönyv felvételét! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Amennyiben a megrendelt termékek raktáron vannak, a szállítási határidő a csomag elküldését követő 1 munkanap.

Ellenkező esetben a várható szállítási idő a visszaigazolást követő 6-15 munkanap, amennyiben a gyártó cég raktárából a termék beszerezhető. Ebben az esetben mindenképpen felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot, hogy fenntartja-e a megrendelését.

A szállítás díja Magyarországon belül a következő:

Utánvét:                                     950 Forint

20.000 Forint értékű vásárlás felett a házhoz szállítás díját átvállaljuk!

Amennyiben határon túlról szeretne rendelni webáruházunkban, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkon a megadott elérhetőségek egyikén, emailben vagy telefonon!

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, ismételt küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Christabella Kft-t kártérítési kötelezettség nem terheli, felelőséget nem vállal.


     SZEXI FEHÉRNEMŰ, BABYDOLL,  

            TESTHARISNYA, MÍDER!

               Christabella Fashion

        Amerikai fehérnemű webshop!