Bejelentkezés


Pin It

Facebook

Szállítási Költségek

Megbízható bolt

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?

Pick Pack Pont

Személyes átvétel

promo box

az ország több mint 600 pontján!

Szállítási idő Pick Pack Pontokra:

Budapestre: 3 munkanap

vidékre: 5 munkanap

Rólunk

Térj be hozzánk és álomlányt varázsolunk Belőled, az ÉV FEHÉRNEMŰJE segítségével!

 

A Christabella Fashion olyan amerikai fehérnemű márkákat forgalmaz, melyek az amerikai kontinens után már szinte az egész világot meghódították. Ismertek és kedveltek, de hazánkban még nem, vagy csak elvétve jelentek meg. A Dreamgirl, a René Rofé, az Escanté, valamint a Shirley of Hollywood nem csak egyszerű fehérneműt árulnak, hanem egy életérzést is. Elhozzák nekünk a hollywoodi sztárok világának hangulatát, azt sugallva, hogy a szépség mindenkiben benne rejlik. Ezeket a fehérneműket viselve bárkiből lehet csábító szupermodell és megérintheti a magazinokból ismert hírességek csillogása. Az ismert közhellyel szólva ,,szép az, amit szépnek látunk”! Termékeink pedig abban segítenek, hogy bárkiből előhozzák azt a belülről fakadó természetes vonzerőt, ami izgalmasabbá teheti életünk.

A divat egyik fővárosából, New Yorkból származó René Rofé fehérnemű márka célja, hogy egy nagyon széles réteg számára elérhetővé és megfizethetővé tegye termékeit. Immáron több mint 25 éve van jelen a piacon romantikus, erotikus és elegáns fehérneművel. A Signature kollekció 2014-ben elnyerte az ÉV KOLLEKCIÓJA díjat, minden darabjában van valami különleges, valami egyedi. Hol pajkosan romantikus, hol csábítóan szexi darabokat illetően a rózsaszín és fekete színek dominálnak. Az elegáns csipke szinte minden egyes termék részét képezi. A termékek fotóval ellátott ízléses csomagolásban érkeznek.

A Dreamgirl lehetne a kínálatunk koronaékszere. Ez a luxus fehérnemű márka az Egyesült Államokban a piacvezető márkák között található, és az idén is kétszer nyerte el az ÉV FEHÉRNEMŰJE díjat, Los Angelesben és itt Európában, Birmingham-ben is. A divatlapok, vagy a Playboy és a Penthouse magazin fotóira emlékeztető Dreamgirl képek számos óriásplakáton láthatóak. Las Vegasi csillogást és csábítást hoz el a termék viselője és „nézője” számára egyaránt. Kollekciójuk szexi, kihívó, de sosem közönséges. A termékek fotóval ellátott ízléses dobozokba vannak csomagolva.

A Dallas filmsorozat hazájából, Texasból, származó Escanté fehérneműiről sugárzik, hogy az Egyesült Államok déli részéről került a kollekciónkba. A termékskálának éppúgy részei a kihívóan szexi korszázsok, a játékos babydollok és szexi jelmezek, mint az elegáns fűzők. Ezek megálmodásakor a tervezők nem féltek a színskála teljes spektrumának felhasználásától. Aki tehát unja a feketét, annak az Escanté termékei változatosságot hoznak életébe! Az elegáns Tesa fűzők pedig arról gondoskodnak, hogy a nők ne csak az intim pillanatokban legyenek csábítóak, hanem a nap bármely szakában is, bármilyen elegáns rendezvényen. Az Escanté termékek nem dobozos csomagolásúak!

A kaliforniai Shirley of Hollywood tulajdonosai már 1940 óta meghatározó szereplői az amerikai piacnak. A felhasznált anyagok kiváló minőségűek, kollekcióik kihívóak, szexisek és mindig különlegesek. Vélhetően ez mind hozzájárul az évtizedek alatt felépített ellenállhatatlan imázsához. Nem csak a fiatalokat célozza meg, hanem olyan változatos termékeket kínál, amelyek között minden generáció talál magának valót. A magasabb árral járó kiemelkedő minőség garantálja a cégnek az évtizedek óta tartó vezető szerepet az amerikai fehérnemű piacon. A Shirley of Hollywood termékek nem dobozos csomagolásúak!

A HOT, a Shirley of Hollywood egyik márkája. A kizárólag egy méretben kapható termékek főleg harisnyákból, combfixekből, testharisnyákból és fehérnemű szettekből áll. A HOT termékek ízléses dobozokba csomagolva szállítjuk.

Az Avanua fehérnemű márka Európából származik, Lengyelországban gyártják. Esküvői fehérnemű kollekciójuk minden modellje nagyon ízléses és különleges, izgalmassá varázsolva viselője és "nézője" számára a nászéjszakát, nászutat. A nagyon jó minőségű termékek ízléses, képpel ellátott dobozokba csomagolva érkeznek. Ez az erotikus fehérnemű márka általában két méretben (S/M és L/XL) kapható, extra nagy méretűeket kérésre rendelünk.

Az Egyesült Államokban 2008-ban alapított Tyes by Tara cég a nevéből következtethetően a masnis kiegészítőkre specializálódott. Az érzékien nőies, játékos és szexi ékszereket és kiegészítőket már szinte az egész világon kapni. Magyarországon a Christabella Kft. a termékek kizárólagos forgalmazója. A márka 2014 januárjában Los Angelesben elnyerte az ÉV KIEGÉSZÍTŐJE díjat. Minden egyes masnit hagyományos módon, kézzel készítenek az USA-ban, tehát minden kiegészítő egyedi darab! Az anyagok kiválasztásakor a cég kényesen ügyel a minőségre, többek között selyem, tüll, pamut és bársony felhasználásával készítik a divatos designer termékeket. Emellett természetesen a kollekció is folyamatosan bővül. A masnis bokaláncok, harisnyakötők és bimbódíszek mellett masnis gyűrűket, lábujjgyűrűket, hajcsatokat és még további különleges ékszereket, kiegészítőket készít a cég.

A logók és a képek minden esetben a gyártó cégek tulajdonait képzik. A Christabella Fashion engedéllyel használja azokat. 

       

 

     

 

 

 

 

     SZEXI FEHÉRNEMŰ, BABYDOLL,  

            TESTHARISNYA, MÍDER!

               Christabella Fashion

        Amerikai fehérnemű webshop!