BejelentkezésFacebook

Szállítási Költségek

Megbízható bolt

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?

Pick Pack Pont

Személyes átvétel

promo box

az ország több mint 600 pontján!

Szállítási idő Pick Pack Pontokra:

Budapestre: 3 munkanap

vidékre: 5 munkanap

Pick Pack Pont

 

A Pick Pack Pont-ok frekventált helyen található és hírlapüzletek, valamint OMV töltőállomások. Ön a webáruházunkban vásárolt termékeket az ország 130 városában lévő, 400 Pick Pack Pont bármelyikén átveheti!

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), míg Inmedio boltjaink bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, hogy Önnek mostantól a csomagátvétel se jelentsen gondot! Az OMV töltőállomások nyitvatartásának köszönhetően egyes átvételi pontok akár éjjel-nappal rendelkezésére állnak.

A megrendelt áru az elküldéstől számított 3-5 munkanap alatt érkezik meg az átvevőhelyre.

Mikor érdemes a Pick Pack Pont-ot választanom?

Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, esetleg szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza ezt a kényelmes, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár számomra a személyes átvétel?

A Pick Pack Ponton történő személyes átvételnél a készpénzes fizetés mellett lehetősége nyílik a bankkártyával történő fizetésre is, az ország 226 pontján. A csomagok átvételére akár szombaton vagy vasárnap is lehetősége nyílik, átlagosan 8-20 óráig akkor, amikor Önnek a legkényelmesebb.

Hogyan vehetem át a csomagomat a hozzám legközelebbi Pick Pack Pont-on?

Megrendelése leadásakor ki kell választania az Önhöz legközelebbi Pick Pack Pont-ot. A megrendelt csomagot átadjuk a Pick Pack Pontos munkatársaknak, akik az Ön által kért üzletbe szállítják a csomagot. A csomag Pick Pack Pont-ba érkezéséről email és sms értesítést küldünk Önnek. 5 munkanapon belül, az üzletek nyitva tartási idejében -átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig-, az Önnek legalkalmasabb időpontban veheti át csomagját, melyet készpénzzel és bankkártyával egyaránt kifizethet.

 

     SZEXI FEHÉRNEMŰ, BABYDOLL,  

            TESTHARISNYA, MÍDER!

               Christabella Fashion

        Amerikai fehérnemű webshop!