BejelentkezésFacebook

Szállítási Költségek

Megbízható bolt

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?

Pick Pack Pont

Személyes átvétel

promo box

az ország több mint 600 pontján!

Szállítási idő Pick Pack Pontokra:

Budapestre: 3 munkanap

vidékre: 5 munkanap

Fehérnemű kalauz

 A női fehérneműnél alapvetően különbséget kell tenni a minden nap használatos fehérnemű és a különleges alkalmakra szánt fehérnemű között. Míg a hagyományos fehérnemű több féle méretben készül (gondoljunk csak a melltartó méretekre), addig a szexi fehérnemű általában egy, néha kettő, ritkán pedig 3 méretben kapható. Anyaga sztreccses, tehát idomul viselője formáihoz. Az elmúlt években megjelent a plusz méret is, a teltkarcsú vásárlók számára. A magyarországi szexi- vagy erotikus- fehérnemű piac még „gyermekcipőben jár”. Más európai országokban sokkal szélesebb termékskálából, több gyártó termékeiből válogathatnak az érdeklődők. Itthon főleg európai márkákkal találkozhat a kedves vevő. A Christabella Fashion főleg olyan amerikai márkákat forgalmaz, melyek az amerikai kontinensen kívül már szinte az egész világon tért hódítottak, de hazánkban még nem, vagy csak elvétve jelentek meg. Márkáink bemutatását megtekintheti itt.


Babydoll: Nőies, egyrészes vagy mellrésszel szabott, finom anyagú vékony vállpántos, combig érő „hálóruha”, általában hozzá illő tangával/bugyival árulják.

Body: Testhez álló, rugalmas egyrészes fehérnemű, melynél a felsőrész egybeszabott a bugyival.

Korszázs: Divatos fehérnemű, derékig érő, hosszított fazonú melltartó. Kialakításában hasonlít a fűzőre, de míg a fűző a beépített merevítők miatt alakformáló és felsőruházatként is hordható, a korszázs egyértelműen fehérnemű. A korszázs a test természetes vonalaira simul rá, azokat követi és hangsúlyozza ki. A fűzővel ellentétben korszázzsal nem lehet karcsúbbra fűzni a derekat. A melltartó alternatívája, mellszabással is készítik.

Combfix/Harisnya: Vékony, finom harisnya, a felsőrész kialakításán múlik, hogy szükséges-e hozzá harisnyatartó. A combon gumírozott, vagy szilikon betétes kivitelezésű modellek nem csúsznak le, általában ezeket nevezik combfixnek.

Testharisnya: Cicaruhának is szokták nevezni. Lényegében a testet többé-kevésbé egészen beborító harisnyáról van szó. A termék alul nyitott, bár ezt a termékfotón legtöbbször nem látni.

Harisnyakötős ruha harisnyával: Az angol „garter dress” hazánkban még nem elterjedt, magyar elnevezése még nincsen. Nagyon szexi, egyrészes fehérnemű, jellegében talán a testharisnyához áll a legközelebb. Egy ruhával egybeszabott harisnyából és a kettőt összekötő harisnyatartóból áll.

Fűző: Strukturális ruhanemű, amelynek nemcsak díszítő, hanem alakformáló szerepe is van. A fűző nőknél karcsúsítja a derekat, tipikusan darázsderekat formál, megemeli a melleket. A fűzőkben általában több mint egy tucatnyi különféle hosszanti merevítő található. Elöl kapcsokkal vagy cipzárral záródik. Alapvetően a nőies vonalak kihangsúlyozására hordják a nők. A fűzőt tilos a hátsó fűzőzsinór kibontása és kilazítása előtt kikapcsolni!

Harisnyadarág: Praktikus, hétköznapi viselet, bár ma már bugyival kombinált erotikus fazonúakat is gyártanak. Különböző szálvastagsággal és színben készülő, nadrágrésszel ellátott vékony, rugalmas harisnya.

Harisnyatartó: A női bugyi felett hordható, rugalmas, csipkével díszített, rugalmas pántokkal és kapcsokkal készített fehérnemű, mely megakadályozza a harisnyák lecsúszását. Ma már rengeteg változata ismert: létezik például bugyival vagy ruhával kombinált kivitelezése is.

Tanga: Pici, oldalt és hátul rugalmas pántokkal készül, vékony női alsó

 


     SZEXI FEHÉRNEMŰ, BABYDOLL,  

            TESTHARISNYA, MÍDER!

               Christabella Fashion

        Amerikai fehérnemű webshop!