BejelentkezésFacebook

Szállítási Költségek

Megbízható bolt

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?

csábító babydollok

 

 

Pick Pack Pont

Személyes átvétel

promo box

az ország több mint 600 pontján!

Szállítási idő Pick Pack Pontokra:

Budapestre: 3 munkanap

vidékre: 5 munkanap

Dreamgirl - az év fehérneműje

,,Az év fehérneműje” címet idén a kaliforniai Dreamgirl márka nyerte el. A rangos, nemzetközi elismerésről a Los Angeles-i XBIZ üzleti magazin és portál elismert szakemberei szavaznak minden évben. A Dreamgirl a szakmai zsűri és az amerikai hölgyek voksaival a csúcsra tört, kilenc jobbnál jobb fehérnemű márkát utasítva maga mögé.

 

 

A luxus márkát eddig is az Egyesült Államok vezető fehérneműi között tartották számon. Dreamgirl terméket viselni korábban is rangot jelentett, most különösen. Az idei győztes márka dicsőségét óriásplakátok hirdetik szerte az Államokban, azt sugallva, hogy viselése Las Vegas-i csillogást és csábítást hoz el viselőjének és ,,szemlélőjének” egyaránt.

 

 

 

A Dreamgirl fehérnemű a magasabb árkategóriájú termékek közé tartozik, ami magas minőséget jelent. A kollekció minden darabjai kihívó, szexi, de egyik sem közönséges. A Dreamgirl fehérnemű nem hiányozhat az ízlésesen öltöző, elegáns, az ágyban is finom, esztétikai értékeire büszke nő ruhatárából.

 

 

 

Amerika díjnyertes fehérnemű márkája Magyarországon is elérhető. A terméket a hölgyek már itthon is felfedezték, mind többen vásárolják, és elégedetten viselik. A Dreamgirl magyarul Álomlány-t jelent, hazai kizárólagos forgalmazója a Christabella Fashion.

 

   

 

A hagyományos fehérnemű szettek, bugyik, hálóruhák és kimonók mellett a Dreamgirl kínálatában találunk combfixeket, bodykat, cicaruhákat, fűzőket, korszázsokat és hálószoba jelmezeket.

   

A logó és a képek minden esetben a gyártó cég (Dreamgirl International) tulajdonait képzik. A Christabella Fashion engedéllyel használja azokat. 

 

 

 

     SZEXI FEHÉRNEMŰ, BABYDOLL,  

            TESTHARISNYA, MÍDER!

               Christabella Fashion

        Amerikai fehérnemű webshop!